TIG Lassen - MIG/MAG Lassen

Bezorging via TNT Post

Onze pakketten en brievenbuspost worden door PostNL thuisbezorgd of afgeleverd op een door jou opgegeven adres of PostNL locatie.

Bezorging

PostNL – Pakketpost

PostNL biedt je bestelling, indien alle producten voorradig zijn, de volgende dag op het door jou opgegeven afleveradres aan. De levering kan op werkdagen en op zaterdag tussen 08:30 en 18:00 plaatsvinden. Zodra wij het pakket hebben ingepakt ontvang je van Medpets een e-mail met een tijdsindicatie van de levering. Zo hoeft je niet onnodig te wachten.

Ben je niet thuis?

Dan wordt het pakket standaard afgeleverd bij je directe buren. Lukt dit ook niet? Dan laat de bezorger een bericht voor je achter met een niet-thuis-code. Met deze code kun je dezelfde dag tot 22:00 aangeven waar je jouw pakket de tweede keer wilt laten bezorgen.

Je hebt de keuze uit één van de volgende opties:

Bezorging op een andere dag.

Bezorging in de avond (ma t/m vr) bij je thuis tussen 18:00 en 21:30 (EUR 1,95 extra kosten).
Bezorging bij één van de 2.600 PostNL locaties door heel Nederland. Je haalt je zending vanaf 15:00 de volgende dag op.
Bezorging bij één van de 400 geselecteerde PostNL locaties waar je het pakket al vanaf 08:30 de volgende dag ophaalt (EUR 1,95 extra kosten).

Indien de tweede afleverpoging wederom niet lukt, dan levert de bezorger het pakket af bij de dichtstbijzijnde PostNL locatie. Na 14 dagen wordt het pakket automatisch geretourneerd.
PostNL – brievenbuspakket

Indien wij je pakket verzenden met een PostNL brievenbuspakket dan ontvang je geen Track & Trace code, maar de melding dat wij je pakket verzonden hebben met PostNL brievenbuspakket en deze via de brievenbus bij je bezorgd zal worden. Indien wij je bestelling als brievenbuspakket versturen, dan geldt ook dat je pakket de volgende dag bezorgd wordt.
Ophalen – PostNL locaties

Wil je je bestelling liever ophalen, dan kan dat bij een van de PostNL locaties. Op werkdagen word je bestelling de volgende dag afgeleverd bij een PostNL locatie en kan je je pakket na 15:00 ophalen. Je hoeft alleen een geldig legitimatiebewijs te tonen om je pakket op te halen. Als iemand anders je pakket ophaalt, moet diegene een kopie van jouw legitimatiebewijs meenemen.
Voortgang van je bestelling

Nadat je hebt besteld, ontvang je van ons een e-mail met daarin je bestelgegevens. In deze e-mail staat een unieke link. Met die link kun je in ons systeem de status van je bestelling zien. Je kunt hier zelf zien of je order in ons magazijn wordt verwerkt of zelfs al is verzonden. Zodra je pakket is ingepakt, ontvangt je een e-mail met een Track & Trace link. Via die link kun je de tijdsindicatie en status van je levering van je pakket bekijken.
Verzendkosten

De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 3,95 inclusief BTW voor bestellingen met een waarde tot € 25,-. Bij bestellingen met een waarde van € 49,- of meer brengen wij voor verzending binnen Nederland geen verzendkosten in rekening. Bij besteding van € 25 – € 49 bedragen de verzendkosten € 2,95.
Verzendkosten naar het buitenland

Uiteraard is het op Medpets.nl ook mogelijk om een bestelling naar het buitenland te laten versturen. Tijdens het bestelproces worden de verzendkosten bepaald op basis van het verzendland en het aantal pakketten die nodig zijn om je bestelling te versturen. Daarnaast rekenen wij een toeslag in het buitenland voor het bezorgen naar afgelegen gebieden (bijvoorbeeld bepaalde eilanden). In de onderstaande tabel kun je de verzendkosten en de toeslagen voor afgelegen gebieden, per pakket en voor elk land, vinden.BEZOEKADRES

Blauwgras 41
8446 CB HEERENVEEN
Telefoon 06 1662 6389

Contactformulier
info@lasserheerenveen.nl

AKEO Allround Bouw
Wielen 90
8446 LH Heerenveen
T 0619815067
E info@akeobouw.nl

BEZORGING/LEVERING

Bezorging in heel Nederland via PostNL.

Alle genoemde prijzen zijn 
exclusief btw en transport,
tenzij anders vermeld!

SOCIAL MEDIA

GARANTIE

Op al onze producten geldt een garantietermijn van 5 jaar

PRIVACYSTATEMENT

Privacystatement

DISCLAIMER

Disclaimer

NEEM CONTACT  OP